Welkom bij ‘code in je klas’.
Het initiatief om leerkrachten basisonderwijs in Zuid Holland te voorzien van informatie over coderen en programmeren in je klas.
Leerkracht?
Ben jij leerkracht en wil je graag met coderen en programmeren aan de slag maar zie je door de digitale bomen het bos niet meer?
Meld je aan via deze link (link niet meer geldig)

Kom dan op 14 oktober 2015 naar de informatiemarkt ‘Code in je klas’ in het High Tech Centre Delft.

Bedrijf?
Heb jij of ken jij een bedrijf dat zich bezig houdt coderen en/of programmeren voor het basisonderwijs en wil je dit graag onder de aandacht brengen. Dan is dit een uitgelezen kans om jezelf te presenteren. Meld je aan onder vermelding van ‘bedrijf’ bij info@techniekeducatiedelft.nl

Programma

13:00 Inloop met een broodje en koffie / thee
13:30 Inleidend verhaal over coderen en programmeren
13:45 De vloer op om kennis te maken met Makey Makey,  Beebot, Bit-kids, VHTO, 21 Toolkit, Bendoo box, Lego Education en nog veel meer aanbieders en ondersteuners. Hier kun je zelf van alles proberen, vragen stellen en eventueel afspraken maken. In de leeshoek tref je een verzameling van interessante tijdschriften, boeken en sites rondom programmeren, game maken en coderen.
14:00 Dokter Bit opent het spreekuur. Bij dr. Bit kun je terecht met meer specifieke vragen Hier kun je openhartig vertellen over welke digitale kwalen jij je zorgen maakt. Dr. Bit kan je ver tellen of jouw kwaal wel ernstig is en je eventueel verder door verwijzen naar regionale ondersteuners.
15:45 Inspirerende talk over ‘Code in je klas’. Een duidelijk verhaal van een enthousiaste leerkracht die de stoute schoenen heeft aangetrokken en is gaan coderen met groep 7/8.
16:00 Afsluiting